banner_fisio

SERVEI DE FISIOTERÀPIA

Tractaments terapèutics:

  • Recuperació funcional amb manipulacions, massatges, estiraments, crioteràpia i embenats funcionals.
  • Correcció postural amb mètodes de reeducació corporal propioceptiva.
  • Sessions de tractament de lesions musculars, contractures, tendinitis, fractures, dolor articular, artritis,reumatisme, esquinços, mal d’esquena, cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, desviacions de columna…

Horari de visites a concertar: Per demanar hora, us podeu adreçar al vestíbul del centre.

PREUS DEL SERVEI PREU ABONATS PREU NO ABONATS
Sessió de 30 minuts 26,43€ 30,18€
Sessió de 50 minuts 33,97€ 41,51€
BO de 5 sessions de 30 minuts 118,88€ 135,75€
BO de 5 sessions de 50 minuts 152,79€ 186,71€

Kinesiotaping:

És un nou i efectiu mètode d’embenat la finalitat del qual és el tractament de lesions musculars, articulars, neurològiques i lligamentoses, així com la reducció de la inflamació i l’edema.

El Kinesiotape o embenat neuromuscular es caracteritza, a diferència d’altres embenats, per permetre al pacient la mobilitat completa, alhora que li reforça l’articulació o el múscul lesionat.

Es poden tractar una gran quantitat de patologies, musculars, articulars, lligamentoses o tendinoses que impliquin dolor, inflamació o disminució de l’amplitud de moviment, així com desviacions articulars, tendinitis, cervicàlgies, lumbàlgies, artritis, bursitis, esquinços, fascitis, ciàtiques, ruptures de fibres,…

Horari de visites a concertar: Per demanar hora, us podeu adreçar al vestíbul del centre.

Massatges:

  • Massatge esportiu, per activar i tonificar la musculatura abans de la pràctica esportiva.
  • Massatge de descàrrega, per posar el vostre cos a punt i normalitzar la musculatura després de la
    pràctica esportiva.
  • Massatge de relaxament, adequat per sedar el sistema nerviós i tònic en general i indicat per al tractament de mals de cap, migranyes, estrès i ansietat.
  • Drenatge limfàtic, per evitar la retenció de líquids i així mantenir l’equilibri adequat en els teixits i la sang. Indicat per a tractaments anticel-lulítics.
  • Massatge circulatori, per afavorir la circulació venosa i així augmentar la proporció d’oxigen en els teixits corporals.
Banner_massatge

PROGRAMES DE SALUT

Curs de natació terapèutica per a infants

Aquest curs sorgeix com a resposta a la necessitat específica dels nens i de les nenes entre els 7 i els 15 anys que pateixen dolències d’esquena. El curs està dirigit per l’equip de fisioterapeutes del centre, i en aquest es combinen activitats específiques per a cadascuna de les possibles dolències i una altra comuna amb objectius propis de la natació utilitària.

Curs de natació terapèutica per a adults

Curs de natació adreçat a persones que puguin patir molèsties i/o patologies d’esquena. El curs està dirigit per l’equip de fisioterapeutes i els monitors de natació del centre.

Protocols de recuperació activa de lesions

L’equip de fisioterapeutes i monitors de fitness us faran un programa de recuperació activa per potenciar la zona lesionada i afavorir la posada a punt. Es recomana una visita prèvia amb la fisioterapeuta del centre i, posteriorment, el monitor de la sala realitzarà el programa adaptat.

Pilates

Ioga

Natació per a embarassades

Programa ACTIVA’T per a infants amb obesitat

SERVEI DE BRONZEJAT (UVA)

Servei de bronzejat artificial mitjançant un banc solar o una màquina d’emissió de raigs ultraviolats que permet enfosquir la pigmentació de la pell.

PREUS DEL SERVEI PREU ABONATS PREU NO ABONATS
Preu 1 sessió de bronzejat (8 minuts) 6,26€ 9,35€
Tiquet de 5+1 (8 minuts) 31,30€ 46,75€