banner_fisio

SERVEI DE FISIOTERÀPIA

Tractaments terapèutics:

 • Recuperació funcional amb manipulacions, massatges, estiraments, crioteràpia i embenats funcionals.
 • Correcció postural amb mètodes de reeducació corporal propioceptiva.
 • Sessions de tractament de lesions musculars, contractures, tendinitis, fractures, dolor articular, artritis,reumatisme, esquinços, mal d’esquena, cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, desviacions de columna…

Horari de visites a concertar: Per demanar hora, us podeu adreçar al vestíbul del centre.

PREUS DEL SERVEI PREU ABONATS PREU NO ABONATS
Sessió de 30 minuts 28,87€ 32,97€
Sessió de 50 minuts 37,11€ 45,34€
BO de 5 sessions de 30 minuts 129,92€ 148,37€
BO de 5 sessions de 50 minuts 167,00€ 204,03€

Kinesiotaping:

És un nou i efectiu mètode d’embenat la finalitat del qual és el tractament de lesions musculars, articulars, neurològiques i lligamentoses, així com la reducció de la inflamació i l’edema.

El Kinesiotape o embenat neuromuscular es caracteritza, a diferència d’altres embenats, per permetre al pacient la mobilitat completa, alhora que li reforça l’articulació o el múscul lesionat.

Es poden tractar una gran quantitat de patologies, musculars, articulars, lligamentoses o tendinoses que impliquin dolor, inflamació o disminució de l’amplitud de moviment, així com desviacions articulars, tendinitis, cervicàlgies, lumbàlgies, artritis, bursitis, esquinços, fascitis, ciàtiques, ruptures de fibres,…

Horari de visites a concertar: Per demanar hora, us podeu adreçar al vestíbul del centre.

  Massatges:

 • Massatge esportiu, per activar i tonificar la musculatura abans de la pràctica esportiva.
 • Massatge de descàrrega, per posar el vostre cos a punt i normalitzar la musculatura després de la
  pràctica esportiva.
 • Massatge de relaxament, adequat per sedar el sistema nerviós i tònic en general i indicat per al tractament de mals de cap, migranyes, estrès i ansietat.
 • Drenatge limfàtic, per evitar la retenció de líquids i així mantenir l’equilibri adequat en els teixits i la sang. Indicat per a tractaments anticel-lulítics.
 • Massatge circulatori, per afavorir la circulació venosa i així augmentar la proporció d’oxigen en els teixits corporals.
Banner_massatge

PROGRAMES DE SALUT

Curs de natació terapèutica per a infants

Aquest curs sorgeix com a resposta a la necessitat específica dels nens i de les nenes entre els 7 i els 15 anys que pateixen dolències d’esquena. El curs està dirigit per l’equip de fisioterapeutes del centre, i en aquest es combinen activitats específiques per a cadascuna de les possibles dolències i una altra comuna amb objectius propis de la natació utilitària.

Curs de natació terapèutica per a adults

Curs de natació adreçat a persones que puguin patir molèsties i/o patologies d’esquena. El curs està dirigit per l’equip de fisioterapeutes i els monitors de natació del centre.

Protocols de recuperació activa de lesions

L’equip de fisioterapeutes i monitors de fitness us faran un programa de recuperació activa per potenciar la zona lesionada i afavorir la posada a punt. Es recomana una visita prèvia amb la fisioterapeuta del centre i, posteriorment, el monitor de la sala realitzarà el programa adaptat.

Pilates

Ioga

Natació per a embarassades

Programa ACTIVA’T per a infants amb obesitat

SERVEI DE BRONZEJAT (UVA)

Servei de bronzejat artificial mitjançant un banc solar o una màquina d’emissió de raigs ultraviolats que permet enfosquir la pigmentació de la pell.

PREUS DEL SERVEI PREU ABONATS PREU NO ABONATS
Preu 1 sessió de bronzejat (8 minuts) 6,99€ 10,44€
Tiquet de 5+1 (8 minuts) 34,95€ 52,20€