PROGRAMES DE SALUT

Curs de natació terapèutica per a adults

Curs de natació adreçat a persones que puguin patir molèsties i/o patologies d’esquena. El curs està dirigit per l’equip de fisioterapeutes i els monitors de natació del centre.

Protocols de recuperació activa de lesions

L’equip de fisioterapeutes i monitors de fitness us faran un programa de recuperació activa per potenciar la zona lesionada i afavorir la posada a punt. Es recomana una visita prèvia amb la fisioterapeuta del centre i, posteriorment, el monitor de la sala realitzarà el programa adaptat.

Pilates

El mètode Pilates es centra en la postura dels músculs centrals que ajuden a mantenir l’equilibri del cos i que són essencials per mantenir la columna vertebral. En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració i l’alineació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per evitar dolors d’esquena.

Ioga

Millora la tonificació muscular, la coordinació motora, la postura i la flexibilitat. Ajuda les persones que pateixen ansietat, estrès, depressió, problemes de somni, problemes de concentració i ajuda a la relaxació i en la gestió de l’estrès que produeixen la vida diària, tractaments mèdics i algunes altres malalties.

Natació per a embarassades

En condicions normals, l’exercici és bo per a qualsevol dona embarassada. Fins i tot en aquest període el moviment resulta més necessari que mai, ja que ajuda a eliminar els excessos d’aigua i prepara el sistema muscular, facilitant el treball del part i el part mateix.

NOVETAT!

Activitat destinada al benestar de la dona. Les mares i les futures mares podran compartir experiències i situacions similars amb altres mares, al mateix temps que estan acompanyades pels seus nadons i es posen en forma.

Els horaris i preus son els següents:

Opció A: Divendres de 11.15 a 12.15h
Opció B: Divendres de 17.30 a 18.30h

Preu abonat 54,02€/curs
Preu no abonat 109,40€/curs

SERVEI DE BRONZEJAT (UVA)

PREUS DEL SERVEI PREU PREU NO ABONATS
Preu 1 sessió de bronzejat (8minuts) 6,59€ 9,83€
Tiquet de 5+1 (8 minuts) 32,95€ 49,15€