Benvolguts i benvolgudes,

Sou coneixedors del tancament per Decret del centre des del passat dia 14 de març.

Referent als cursos que teníeu concertats i pagats, del tercer trimestre i un cop analitzades les possibles opcions, us comuniquem que no perdreu l’import del curs.

Quan ens permetin reobrir, realitzarem les sessions restants i us realitzarem un val de les sessions no realitzades per tal que pugueu fer-lo servir durant el curs 2020/2021 en qualsevol de les activitats i/ o serveis del centre.

Tot l’equip de tècnics, adaptarem la programació de les sessions, per tal que un cop tinguem permís d’obertura, als infants els hi sigui molt fàcil adaptar-s’hi de nou.

Durant el tancament, no podrem atendre cap gestió administrativa, ni de resposta personalitzada de mails i us emplacem a fer-ho a la reobertura del centre.

Estem plenament convençuts que d’aquesta situació en sortirem tots reforçats i dir-vos que estem desitjant poder tornar a gaudir de l’ambient, de les classes, de la vitalitat i de l’estil de vida d’Espai Blau, que no és altre que el que entre tots i totes hem creat i tornarem, sense cap dubte, a recuperar.

Us demanem que llegiu la carta que s’adjunta.

Rebeu una cordial salutació de part de tot el personal d’Espai Blau.

La Direcció