INFORMACIÓ CURSETISTES AFECTATS PER L’ATURADA DE L’ACTIVITAT A CAUSA DE LA PANDÈMIA COVID-19

Benvolguts,
Benvolgudes,

Amb l’objectiu de poder garantir que tots els cursetistes que no van poder fer les darreres sessions del segon trimestre i la totalitat del tercer, puguin portar a terme i recuperar l’activitat no gaudida, així com del seu procés d’aprenentatge, us informem que hem creat un curs específic pel primer trimestre de la propera temporada:

• Inici: 14 de setembre
• Finalització: 12 de desembre
• Sessions: 13 (11 tercer trimestre més 2 del segon)
• Dia del curs: es respecta el dia del curs del tercer trimestre de 2019
• Horari: es respecta l’horari del curs del tercer trimestre de 2019. L’horari podria variar en +/- 15 minuts per adaptar-nos a la normativa COVID-19 en què cal garantir distàncies de seguretat a vestidors, carrils, etc.
• Gestió per part de l’alumne/família: el centre fa tota la gestió de la inscripció.
• El medi aquàtic és un espai clorat i per tant desinfectat de manera contínua, per això i per les mesures preses podem oferir l’activitat amb plenes garanties de seguretat higièniques sanitàries.

En el cas que no desitgeu fer el curs que us proposem, podreu disposar de l’import del curs per a qualsevol altre servei del centre, casals, entrades, pàdel, servei de fisioteràpia, fins al dia 31 de desembre de 2021.

Per altra part, el centre posa a disposició de tots els cursetistes, dues entrades gratuïtes nominals a les nostres instal·lacions, esperem que en gaudiu i que pugueu viure de primera mà les mesures de seguretat implantades al nostre centre per fer d’aquest un #espaisegur i amb una #activitatsegura.

Tan sols afegir, que estem impacients i il·lusionats de tornar a gaudir plegats dels nostres cursos i activitats! Esperem poder-vos veure ben aviat, si aprofiteu les entrades i si no, ens retrobem al setembre!

De part de tot el personal d’Espai Blau i en especial dels monitors i socorristes que treballen amb els vostres fills i filles, desitjar-vos un bon estiu!