La cursa que combina dos dels teus grans plaers… L’esport i la familia!

ORGANITZACIÓ

El Complex Esportiu Municipal Espai Blau, Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Mitja Marató Rural Ribes (MMRR), organitzen la VIª Edició de la Cursa Esport en Família – Espai Blau.

DATA I HORARI DE CELEBRACIÓ

La data de celebració de la sisena Edició de la CURSA ESPORT EN FAMÍLIA- ESPAI BLAU serà el dia 2 de juny de 2019 a partir de les 9.30h.

INSCRIPCIONS

  • Les inscripcions es tancaran quan s’arribi a un màxim de 300 parelles o el dia 31 de maig.
  • El preu de les inscripcions serà d’12 € per parella, 6€ per a cada participant de més.

INSCRIPCIONS FINS EL 31 de maig A:

Si ho prefereixes pots fer la inscripció on-line!

INSCRIPCIÓ ON-LINE
INSCRIPCIÓ ON-LINE

FUNCIONAMENT DE LA CURSA

La cursa serà per parelles d’un adult (major de 15 anys) i un infant (menor de 14 anys) independentment del parentiu.

  • PRIMERA PART – ADULT

La prova comença amb un recorregut corrent per part de l’adult d’uns 5 quilòmetres aproximadament. L’ordre d’arribada determinarà la classificació final, contemplant categoria femenina i masculina.

  • SEGONA PART – INFANT I INFANT + ADULT

Els infants aniran sortint per calaixos de manera esglaonada en funció dels anys de naixement. La distància a cobrir anirà en funció de l’edat del nen o nena, fins arribar a una zona de transició on l’espera la seva parella. Un cop ha arribat l’infant a aquesta zona de transició queda cobrir una distància d’uns 200 metres de manera conjunta i agafats de la mà fins arribar a la línea d’arribada. Moment en què s’anotarà l’ordre d’arribada de la parella que determinarà la classificació final per parelles. No es té en compte diferenciació de categoria per sexe.

 • CURSA COTXETS
  Es cobrirà un recorregut aproximat de 1.000 metres de manera conjunta. L’ordre d’arribada determinarà la classificació final.
 • CATEGORIA E (nascuts 2003, 2004, 2006)

Els infants inscrits a aquesta categoria correran de manera conjunta amb la seva parella el recorregut de 5 km. L’arribada haurà de ser a la vegada i l’ordre d’arribada determinarà la classificació final.

Categories Any de Naixement Distància infant Distància conjunta
ADULT A partir de 2002 5.500 m.
A COTXETS 1000 m.
B Nascuts desprès de 2012 400 metres 200 metres
C 2011, 2010 i 2009 800 metres 200 metres
D 2008, 2007 i 2006 1000 metres 200 metres
E 2005, 2004, 2003 5500m

* El recorregut és gairebé en la seva totalitat pla i combina asfalt i pista de terra i les distàncies són aproximades.
* A la categoria B l’infant podrà corre acompanyat per la seva parella adulta durant la segona part de la prova
* Qualsevol participant amb dificultats de mobilitat podrà escollir la categoria en la que es senti més a gust.

HORARIS DE LA COMPETICIÓ

HORARI PART
9.30h PRIMERA PART – Adult totes les categories a excepció de la de cotxets | CATEGORIA E (LA PARELLA HAURÀ DE FER LA CURSA CONJUNTA)
10.30h CATEGORIA A- CURSA COTXETS
10.50h SEGONA PART – CATEGORIA B
11.10h SEGONA PART – CATEGORIA C
11.30h SEGONA PART – CATEGORIA D

* Els horaris poden patir alguna variació, per aquest motiu es recomana no marxar de la zona de cursa.

RECOLLIDA DE DORSALS

No es recolliran dorsals el mateix dia de la prova, a excepció dels inscrits de FORA DE LA COMARCA
La recollida de dorsals es farà al Complex Esportiu Municipal Espai Blau els dies:

 • Divendres 31 de maig de 17 a 20h
 • Dissabte 1 de juny de 10 a 14h
 • Cal presentar el DNI en el moment de la recollida

CLASSIFICACIONS

Cadascuna de les categories tindrà al final de la cursa una classificació.
• Categoria adult: d’aquesta cursa hi haurà dues classificacions, la femenina i la masculina, marcada per odre d’arribada.
• Categoria Cotxets i altres: Classificació per odre d’arribada
• Categories B, C, D ordre d’arribada desprès de la cursa infantil més la cursa conjunta.
• Categoria E: ordre d’arribada de la parella que hauran d’entrar junts, en cas contrari no es tindrà en compte per la classificació.

FOTO

PROTECCIÓ DE DADES

El participant queda informat que les seves dades formaran part del Fitxer SOCIOS inscrit al registre de la AEPD, el responsable del qual és Seraf Garraf, S.L. (Espai Blau) amb domicili Plaça de la Vila, 1 08810 Sant Pere de Ribes (BARCELONA) amb la finalitat de prestar el servei d’organitzadors de la competició Esport en Família. Així mateix el participant consent l’ús de les seves dades per la utilització d’aquestes a la Web i altres mitjans de comunicació com per informar-lo de les activitats esportives que organitza Seraf Garraf, S.L. (Espai Blau).

En cap cas Seraf Garraf, S.L. cedirà aquestes dades a terceres, solament a les entitats públiques o privades que per llei han d’accedir a aquestes dades. En tot cas i, en qualsevol moment, vostè pot accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-se que tractem les seves dades per mitjà d’un escrit a serafgarraf@serafgarraf.cat amb la referència “Protecció de Dades Personals”.

DRETS D’IMATGE

Els participants a Cursa en Família Espai Blau autoritzen i cedeixen a Seraf Garraf, S.L. el seu dret d’imatge i el dels seus fills o familiars menors de 14 anys amb l’única i exclusiva finalitat de fer la foto del participant i en cas necessari poder-la enviar a l’adreça electrònica atorgada en la inscripció. Així també podrà ser utilitzada pels mitjans de comunicació i a la web Seraf Garraf, S.L. (Espai Blau) així com per possibles campanyes de publicitat de la cursa.

ACCEPTACIÓ DEL REGLAMENT

La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del preceptuat en aquest Reglament. Tot allò no previst en aquest reglament es regirà per les normes de la IAAF i la Normativa de Competicions de la FCA o sota la decisió de l’organització, que serà inapel·lable.

Descarrega't el reglament! 🙂

DESCARREGAR REGLAMENT
DESCARREGAR REGLAMENT