La cursa que combina dos dels teus grans plaers… L’esport i la família!

ORGANITZACIÓ

El Complex Esportiu Municipal Espai Blau, Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Mitja Marató Rural Ribes (MMRR), organitzen la VIIª Edició de la Cursa Esport en Família – Espai Blau.

DATA I HORARI DE CELEBRACIÓ

La data de celebració de la setena Edició de la CURSA ESPORT EN FAMÍLIA- ESPAI BLAU serà el dia 12 de juny de 2022 a partir de les 9.30h.

INSCRIPCIONS

  • Les inscripcions es tancaran quan s’arribi a un màxim de 300 parelles o el dia 11 de juny.
  • El preu de les inscripcions serà d’12 € per parella, 6€ per a cada participant de més.
  • Les inscripcions a partir del dia 30 de maig no podran escollir talla de samarreta.

INSCRIPCIONS FINS L’11 DE JUNY A:

 • Presencial al CEM Espai Blau, Pg Circumval·lació S/N (Ribes)
 • On-line a www.espaiblau.cat

Si ho prefereixes pots fer la inscripció on-line!

INSCRIPCIÓ ON-LINE
INSCRIPCIÓ ON-LINE

FUNCIONAMENT DE LA CURSA

La cursa serà per parelles d’un adult (major de 16 anys) i un infant (menor de 14 anys) independentment del parentiu.

  • PRIMERA PART – ADULT 

La prova comença amb un recorregut corrent per part de l’adult d’uns 5 quilòmetres aproximadament. L’ordre d’arribada determinarà la classificació final, contemplant categoria femenina i masculina. Les parelles participants a la categoria E hauran de córrer i entrar a meta junts.

  • SEGONA PART – INFANT I INFANT + ADULT

Els infants aniran sortint per calaixos de manera esglaonada en funció dels anys de naixement. La distància a cobrir anirà en funció de l’edat del nen o nena, fins arribar a una zona de transició on l’espera la seva parella. Un cop ha arribat l’infant a aquesta zona de transició queda cobrir una distància d’uns 400 metres de manera conjunta i agafats de la mà fins arribar a la línea d’arribada. Moment en què s’anotarà l’ordre d’arribada de la parella que determinarà la classificació final per parelles. No es té en compte diferenciació de categoria per sexe.

 • CURSA COTXETS
 • Es cobrirà un recorregut aproximat de 1.000 metres de manera conjunta. L’ordre d’arribada determinarà la classificació final.

* El recorregut és gairebé en la seva totalitat pla i combina asfalt i pista de terra i les distàncies són aproximades.

* A la categoria B l’infant podrà corre acompanyat per la seva parella adulta durant la primera part de la prova. Qualsevol infant menor nascut abans del 2013 podrà participar en aquesta categoria o escollir si vol participar a la dels cotxets.

* Qualsevol participant amb dificultats de mobilitat podrà escollir la categoria en la que es senti més a gust.

HORARIS DE LA COMPETICIÓ

HORARI PART
9.30h PRIMERA PART – Adult totes les categories a excepció de la de cotxets | CATEGORIA E (LA PARELLA HAURÀ DE FER LA CURSA CONJUNTA)
10.30h CATEGORIA A- CURSA COTXETS
10.50h SEGONA PART – CATEGORIA B
11.10h SEGONA PART – CATEGORIA C
11.30h SEGONA PART – CATEGORIA D

* Els horaris poden patir alguna variació, per aquest motiu es recomana no marxar de la zona de cursa.

RECOLLIDA DE DORSALS

No es recolliran dorsals el mateix dia de la prova, a excepció dels inscrits de FORA DE LA COMARCA
La recollida de dorsals es farà al Complex Esportiu Municipal Espai Blau els dies:

 • Dimecres 8, dijous 9 i divendres 10 de juny de 17 a 20h
 • Dissabte 11 de juny de 10 a 14h
 • Cal presentar el DNI en el moment de la recollida

CLASSIFICACIONS

L’organització no farà públics els temps ni classificacions de les curses, no és l’objectiu de l’esdeveniment.

Cadascuna de les categories tindrà al final de la cursa una classificació.
• Categoria adult: d’aquesta cursa hi haurà dues classificacions, la femenina i la masculina, marcada per odre d’arribada.
• Categoria Cotxets i altres: Classificació per odre d’arribada
• Categories B, C, D ordre d’arribada desprès de la cursa infantil més la cursa conjunta.
• Categoria E: ordre d’arribada de la parella que hauran d’entrar junts, en cas contrari no es tindrà en compte per la classificació.

PROTECCIÓ DE DADES

El participant queda informat que les seves dades formaran part del Fitxer SOCIOS inscrit al registre de la AEPD, el responsable del qual és Seraf Garraf, S.L. (Espai Blau) amb domicili Plaça de la Vila, 1 08810 Sant Pere de Ribes (BARCELONA) amb la finalitat de prestar el servei d’organitzadors de la competició Esport en Família. Així mateix el participant consent l’ús de les seves dades per la utilització d’aquestes a la Web i altres mitjans de comunicació com per informar-lo de les activitats esportives que organitza Seraf Garraf, S.L. (Espai Blau).

En cap cas Seraf Garraf, S.L. cedirà aquestes dades a terceres, solament a les entitats públiques o privades que per llei han d’accedir a aquestes dades. En tot cas i, en qualsevol moment, vostè pot accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-se que tractem les seves dades per mitjà d’un escrit a serafgarraf@serafgarraf.cat amb la referència “Protecció de Dades Personals”.

DRETS D’IMATGE

Els participants a Cursa en Família Espai Blau autoritzen i cedeixen a Seraf Garraf, S.L. el seu dret d’imatge i el dels seus fills o familiars menors de 14 anys amb l’única i exclusiva finalitat de fer la foto del participant i en cas necessari poder-la enviar a l’adreça electrònica atorgada en la inscripció. Així també podrà ser utilitzada pels mitjans de comunicació i a la web Seraf Garraf, S.L. (Espai Blau) així com per possibles campanyes de publicitat de la cursa.

ACCEPTACIÓ DEL REGLAMENT

La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del preceptuat en aquest Reglament. Tot allò no previst en aquest reglament es regirà per les normes de la IAAF i la Normativa de Competicions de la FCA o sota la decisió de l’organització, que serà inapel·lable.

Descarrega't el reglament! 🙂

DESCARREGAR REGLAMENT
DESCARREGAR REGLAMENT